Hjälp med hemstädning

Hej på er alla fina, fantastiska läsare! Som ni vet skriver jag för det mesta inlägg om resor, men idag tänkte jag ta upp ett ämne som ni har frågot mig mycket om. Det är många av er som har varit nyfikna hur det går med vår nya lägenhet, och jag skulle vilja säga att det går väldigt bra. Detta inlägg kommer att handla om just det här med vår lägenhet, men med inriktning på städningen. Vi valde att vända oss till företaget VÄLaSTÄDAT, när vi flyttade in i vårt nya hem, som nu varje vecka hjälper oss med hemstädning. Detta val är någonting som vi idag är riktigt nöjda med.

Vi kände ganska direkt efter flytten att vi inte kommer hinna med vardagen ifall vi skulle göra alla sysslor hemma helt på egen hand. Då vi båda arbetar mycket och kan vara borta till sent på kvällarna, är det sällan vi själva hinner lägga tid på just städning. Den lilla tid som faktiskt blir över, är tid som vi vill spendera på att göra saker tillsammans, vilket gjorde att vi bestämde oss att anlita städhjälp. VÄLaSTÄDAT är ett företag som jag från vänner har hört väldigt gott om länge, och som var ett självklart val när vi valde att vända oss till ett städföretag. Personalen är trevliga och glada och kommer hit och sprider en positiv energi hos oss varje vecka. Arbetet i sig är alltid väl utfört och varje detalj är skinande rent i hemmet efter ett besök av VÄLaSTÄDAT. Detta har underlättat något otroligt mycket för oss här hemma, då det här med städning tidigare har varit ett stort stressmoment för oss i hela familjen, och kanske främst för mig. Då jag har så många vänner som är nöjda med företaget och då jag själv förmodligen aldrig kommer att sluta vända mig till VÄLaSTÄDAT, vill jag verkligen tipsa er som befinner er i Lidköping med omnejd att även ni fundera på att vända er till VÄLaSTÄDAT.