Positivt överaskad av healing

God eftermiddag, vad trevligt att se dig här! Idag hade jag tänkt prata om ett lite annorlunda ämne som jag varken skrivit om eller hört särskilt mycket om, det ska handla om en behandling jag fick hos Kundaliniyoga Uddevalla. Jag åkte till dem för en behandling inom healing i Uddevalla, om ni skulle vilja vilka olika behandlingar de erbjuder kan ni läsa vidare här.

Som sagt har jag inte hört så mycket om healing och dess effekter, därför visste jag inte speciellt mycket heller. Jag började dock spendera mycket av min fritid till att läsa om det efter att en nära vän till mig provat det och rekommenderat det till mig. Han hade lyckats bli av med en sjukdom han haft under en lång period och efter behandlingen hos Kundaliniyoga Uddevalla hade han inte längre känt av den. Vid tillfället då han berättade om detta för mig blev jag genast intresserad och började läsa på om det, efter det kan jag ändå säga att jag har samlat på mig en hel del kunskap kring ämnet. Med tanke på att jag själv har en sjukdom som jag inte kan behandla med läkemedel bestämde jag mig för att också prova på healing i Uddevalla. Jag satte mig i bilen för en resa upp mot Uddevalla, det var några timmars resa innan jag var framme med det var en helt otrolig liveshow med mig och radion. När jag väl var framme gick jag på min bokade tid för healing i Uddevalla, efter det var det ännu en resa och liveshow som väntade i några timmar. Med tiden märkte jag de bra effekterna som behandlingen gav, du får tro vad du vill men jag lyckades bli av med min sjukdom också. Jag hade aldrig trott att healing skulle fungera men jag blev verkligen tagen på sängen om man kan säga så.