Lasses Däck och Service Lövestad

Välkomna tillbaka hit till bloggen! Vad kul att det är så pass många av er nu som har börjat hitta hit och att ni dessutom engagerar er så pass mycket nere i kommentarerna. Jag hoppas att ni alla mår bra idag och att ni har någonting trevligt planerat inför den här helgen. Själv så ska jag ju äntligen iväg på min efterlängtade road-trip som börjar här i Ystad där jag bor och sedan vidare till Berlin i Tyskland och sedan tillbaka igen. Det har varit rätt så många av er som har frågat min frågor kring bilservice och däckservice under den senaste tiden, då jag ändå har skrivit rätt så mycket om förberedelserna och om min bil.

Det var även rätt så många av er som ville veta vart man kunde vända sig då man söker en bra däckverkstad och om jag kan rekommendera någon. Givetvis kan jag ju det och den verkstad som jag skulle vilja rekommendera till er alla intresserade heter inget annat än Lasses Däck och Service Lövestad. Jag blev faktiskt själv rekommenderad att vända mig till Lasses Däck och Service Lövestad genom en nära vän till familjen och är idag oerhört tacksam för det. Lasses Däck och Service Lövestad vänder sig till alla oss som befinner oss i exempelvis Ystad, Sjöbo eller Tomelilla här i Skåne och de är erbjuder riktigt kvalitativ service samt ett anpassat, noggrant och effektivt arbete som levererar resultat! Jag har bokstavligen ingenting dåligt att säga om dem och därför så känner jag att det är lite kul att få uppmärksamma dem här på min blogg. Det är dem som har hjälpt mig med min bil så att den är redo för min uppkommande resa och det kommer att bli så oerhört roligt. Givetvis kommer jag att skriva mer om min resa framöver, så håll utkik efter det!